A Blaguss csoport

Az osztrák Blaguss csoport egy családi vállalkozás, amely több mint 90 éves hagyománnyal tekint vissza, vezető közlekedési és turisztikai cég Ausztriában és Kelet-Európában.

A mindössze 2 éves átlagéletkorával a Blaguss járműparkja Európa egyik legmodernebb és legbiztonságosabb buszflottája. A Blaguss folyamatosan nagy figyelmet fordít az üzemanyag-fogyasztás csökkentésére és a környezetvédelemre. A buszok karbantartása - a törvény által előírtnál gyakrabban - nagyrészt Ausztriában, vagy magyarországi telephelyeinken saját szakembereinknél, illetve a gyártó képviselőjénél történik.

A jól ismert Blaguss buszbérlésen kívül a Blaguss Touristik (busz- és légi utazásszervező, Ausztriában és Magyarországon 12 utazási iroda) örömmel áll utasaink rendelkezésére, legyen szó bármilyen szervezett utazásról.

A Blaguss Csoport Bécsben, Kirchschlagban, Eisenstadtban, Neusiedl am See-ben, Mattersburgban, Oberpullendorfban (AT), valamint Pozsonyban (SK), Budapesten, Sopronban és Szombathelyen (HU) alkalmazottait alkalmazza.A Blaguss Reisen GmbH és a Blaguss Touristik GmbH mellett számos elismert leányvállalat is tagja a cégcsoportnak:

Blaguss Reisen

...Blaguss buszpark az európai legmodernebb és legbiztonságosabb flották közé tartozik. A buszok önmagukban hordozzák a biztonság védjegyeit – a legújabb modellek rendszeres megvásárlása által a Blaguss buszok átlagosan átlagosan kevesebb mint két évesek.

Blaguss Touristik

... ... az utazás nagyszerű értékeket képvisel. A Blaguss Touristik utazásszervező és közvetítő. 9 utazási irodával rendelkezik Bécsben, Alsó-Ausztriában, Burgenland területén, valamint hárommal Magyarországon.

Blaguss Agora Hungary

…a magyarországi központ, amelynek Sopron a székhelye. Magyarországon továbbá három utazási iroda működik Budapesten, Sopronban és Szombathelyen. A budapesti utazási iroda incoming és kongresszusi szolgáltatást is kínál.

Blaguss Slovakia

... leányvállalat Szlovákiában, mely nemzetközi menetrend szerinti szolgáltatást nyújt.


Blaguss Minibus-Service


… Minibusz-szolgáltatást kínál kis csoportok számára 8 főig - kérésre akadálymentesen - kirándulások, napi és nyaralás, betegszállítás vagy iskolai utazások számára.


Vienna International Busterminal (VIB)


... Ausztria legnagyobb és legfontosabb buszpályaudvara a bécsi Erdbergben. Indulási és érkezési pontként szolgál a nemzetközi távolsági buszjáratokhoz.


Vienna Pass - Sightseeing-kártya Bécs


... A Bécsi PASS olyan városnéző csomag, amely ingyenes hozzáférést biztosít több mint 60 bécsi legnépszerűbb látnivalóhoz, múzeumhoz és műemlékhez. Ismerje meg Bécset a legjobb oldaláról - a bécsi PASS-al!


Vienna Sightseeing


... a bécsi városnézést végző cég. A sárga-zöld festett kabrió buszok minden nap úton vannak, mint hop-on / hop-off, turista buszok Bécsen keresztül. A járatok a Süd-Tiroler tér és az Állami Operaház előtt vannak.


Donauturm Bécsben
a bécsi Duna-torony a Bécs város 252 méter magas mérföldkője, és Bécs egyik legszebb turisztikai célpontja, évente mintegy 450 000 látogatóval.


Rius incoming

… a beutazó hajó, amely a Dunai hajókirándulásokra specializálódott, kirándulást szervez és transzfert biztosít Passau és Budapest között. Profi incoming ügynökség a Blaguss csoport erős hátterével.


Rad & Reisen


... szervez vezetett és egyéni kerékpáros túrákat Európa-szerte. Sok ilyen utazás Blaguss buszokat használ kerékpár-pótkocsikkal.


Üzleti ügyfeleink számára

Üzleti utazási központunkkal és Blaguss Destination Management-jével együtt vállaljuk a vállalatok és az üzleti ügyfelek igényeit is. Legyen az rendezvény- és kongresszusi szervezés, ösztönző utazás, csapatépítő szemináriumok vagy konferencia-tanácsadás. Blagussban mindent egy forrásból kapsz!