Busz - utazás örömmel

Enspannen im Bus

Utazás busszal - biztonságosan, pontosan és kiváló minőségben!

Buszos utazás stresszmentesen!
A busszal történő utazás stresszmentes és pihentető is egyben. A BLAGUSS buszvezetője átvállalja a felelősséget – egy élvezetes és emlékezetes utazást biztosít Önnek. Forgalom? Dugó? Parkoló? – nem az Ön problémája!
Buszos utazás - hasznos időtöltés!
Ahelyett, hogy a volán mögött koncentrálva ülne, utasként hasznosan töltheti a menetidőt. Olvasólámpák, állítható ülések és konnektorok – a buszaink tökéletes feltételeket biztosítanak munkavégzéshez vagy akár kikapcsolódásra, hogy kipihenve érkezzen a célállomásra.
A buszos utazás kényelmes
A BLAGUSS buszokban történő utazás 4*-os szinten történik. Nagy lábtér, állítható ülések, egyénileg beállítható lábtartók állnak az Önök rendelkezésre. Továbbá buszaink légkondicionálóval, WC/mosdóval is felszereltek.
Buszos utazás - az Ön személyes biztonsága érdekében
Statisztikai adatok szerint a busz a motorizált közúti közlekedés legbiztonságosabb formája. Buszaink átlagosan mindössze 2 évesek, így a BLAGUSS buszflotta az egyik legmodernebb és legbiztonságosabb Európában. Járműveink a törvény által előírtnál gyakrabban kerülnek átvizsgálásra és karbantartásra. A buszvezetőink jól képzettek, rendszeresen vesznek részt további képzéseken. Továbbá természetesen minden üléshez biztonsági öv is tartozik. Nem csak Ön, hanem csomagjai is biztonságosban vannak: a BLAGUSS busz mindig zárva van, amikor a buszvezető elhagyja a buszt.
Buszos utazás - kényelem a fedélzeten!
A buszaink hűtőszekrénnyel, kávéfőzővel és fedélzeti konyhával felszereltek, így a buszvezetőink hideg italokat, harapnivalókat és kávét kínálhatnak a szünetek alatt. TV-monitorok, DVD-lejátszók, rádiók, iPod és iPhone csatlakozások biztosítják a megfelelő szórakozási lehetőséget.
Buszos utazás - védi a környezetet!
Ha busszal utazik, akkor valami jó dolgot is tesz a környezetéért. Egy busz átlagosan 45 ember szállítására képes, így körülbelül 30 személygépkocsi helyettesítését tudja biztosítani. A buszok az energiafogyasztás és a széndioxid-kibocsátás szempontjából az egyik leginkább környezetbarát közlekedési eszközök. Ezáltal Ön tiszta lelkiismerettel utazhat!