A biztonság a legfőbb célunk

BLAGUSS drivers

A BLAGUSS legfontosabb értékei a biztonság, a megbízhatóság és a minőség!


A harmadik generációs, családi vállalkozásként működő Blaguss piacvezető a személyszállítás és az idegenforgalom piacán Ausztriában és a kelet-európai régióban. A Blagussnál a minőség és a biztonság a buszflotta színvonalának és az alkalmazottak képzettségének köszönhető. A Blaguss majdnem 90 éves tapasztalattal rendelkezik. A szolgáltatások, a buszok színvonala, a kényelem és a biztonság a legmagasabb minőségben vannak jelen, amelyek lehetővé teszik, hogy Ön teljes kényelemben és nyugalomban utazzon.

Jól képzett közlekedési szakemberek

Bárki, aki Blaguss buszvezető szeretne lenni, széleskörű képzési programot kell teljesítenie – a vezetésbiztonsági képzéstől az üzemanyag-takarékos vezetésig, a balesetkezelésig, a stresszkezelésig, beleértve kommunikációs- és nyelvkurzusokat is. Biztonsági okokból a gépkocsivezetőkre a munka- és pihenőidőre vonatkozóan a legszigorúbb szabályok vonatkoznak, amelyeket szigorúan ellenőriznek. Ezáltal biztos lehet benne, hogy a buszvezető kipihent és jól felkészült az utazás megkezdésére.
Autóbuszvezetőink feladata a buszok tisztaságának biztosítása, az italszolgáltatás nyújtása, valamint a folyamatos tájékoztatás az útviszonyokról és az utazásról, beleértve az érkezési időt, a késedelmet stb.

100 jármű Magyarországon - mindig szakszerűen karbantartva

A legújabb modellek rendszeres vásárlásának köszönhetően a flotta átlagosan csak 2 éves. A buszpark tehát messze a legmodernebb és legbiztonságosabb Európában. A buszok rendszeresen, a törvényben előírtnál gyakrabban kerülnek karbantartásra.

Ha BLAGUSS buszon utazik, számíthat rá:
...hogy a busz az egyik legfiatalabb buszflottához tartozik Európában.
...hogy a buszt a törvény által előírtnál gyakrabban ellenőrizték és tartották karban.
...hogy a BLAGUSS buszvezetője megfelelően és folyamatosan képzett.
  ...hogy a buszvezető kipihent és jól felkészült az utazásra.
...hogy mindent megteszünk a nyugodt utazás érdekében.

Utasaink megérdemlik a legjobbat!Tudta-e, hogy a busz a legbiztonságosabb motorizált közúti közlekedési eszköz?
Nincs más olyan motorizált közúti közlekedési eszköz, amelynél olyan kevés baleset, sérülés vagy halálos kimenetel történik, mint a busznál!